شیوه نامه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی

با توجه به شرايط اضطرار در كشور و تعطيلي سيستم آموزشي و كلاس هاي دانشگاه سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي با همكاري واحد الكترونيكي دانشگاه آزاد اسلامي در حال آماده سازي و راه اندازي زيرساخت نرم افزاري برگزاري كلاس هاي اينترنتي است.

·         به زودي نام كاربري و رمز عبور و لينك اينترنتي ورود به سامانه آموزش الكترونيكي براي استادان و دانشجويان به اطلاعتان خواهد رسید.

·         با ورود استاد يا دانشجو به سامانه آموزش الكترونيكي ، استاد يا دانشجو مي تواند دروس ترم جاري خود را ببينيد و جلسات ايجاد شده جهت تدريس هفتگي خود را مشاهده كند.

روز و ساعت تشكيل جلسات كلاس ها قابل مشاهده است و در روز و زمان تعيين شده مي توانيد وارد "جلسه" كلاس درس خود شويد و به تدريس بپردازيد. نحوه تدريس اساتيد و استفاده دانشجويان در لینک زیر قابل دریافت می باشد

·         کلاس ها از دوشنبه 19 اسفند شروع خواهد شد .

·         مدرسان لازم است هر چه زودتر محتواي آموزشي خود (جزوه يا كتاب درسي) را به صورت فايل هاي PDF يا PowerPoint ، عكس و يا ديگر فرمت هاي مايكروسافت آماده سازي كنند

·         آموزش الكترونيكي مختص دروس تئوري و يا تئوري - عملي است .

·         حضور و غياب دانشجويان و استادان و وضعيت تشكيل كلاس ها به صورت الكترونيكي ثبت و گزارشات تهيه مي شود .

·         اگر دانشجويي در روز و ساعت مقرر برگزاري جلسه كلاس اينترنتي نتوانست در كلاس اينترنتي حاضر شود، مي تواند روزها و ساعات بعد وارد كلاس جلسه كلاس شود، محتواي تدريس شده استاد مشاهده كند .

راهنمای استفاده از کلاس های مجازی برای اساتید و دانشجویان

کلیک کنید