نحوه آموزش مجازی دروس معارف اسلامی

دانشجوی عزیز:

با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاه ها برای حل مشکل عقب ماندگی تحصیلی در این ایام می بایست از تاریخ 19 اسفند ماه 98 لغایت 15 فروردین ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه " دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی را به شکل زیر بگذرانید:

دانشجوی عزیز:

با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاه ها برای حل مشکل عقب ماندگی تحصیلی در این ایام می بایست از تاریخ  19 اسفند ماه 98 لغایت 15 فروردین ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه " دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی را به شکل زیر بگذرانید:

پس از ثبت نام / ورود به سامانه ، ابتدا اسم درس معارف را انتخاب نمایید

جهت جبران هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید

مثلا دانشجویی که کلاس اندیشه اسلامی یک او، سه جلسه تعطیل شده از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل شش جلسه آموزشی داشته باشد یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از شش جلسه باشد.

حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید.

دانلود فایل فهرست دروس معارف اسلامی

دانلود فایل بخشنامه آموزش مجازی دروس معارف اسلامی